Edens Eple holder til i Oslo. Vi selger komplette bunader fra hele landet. Det vil si at du hos oss blant annet finner bunad fra både Nordland, Oslo, Oppland og Romerike. Vi har også et stort utvalg av eksklusive festdrakter. Sortimentet vårt inneholder også sølvbelter, cape, skjorter og annet tilbehør til bunaden din.

Bunad er en viktig del av den norske identiteten. Den har utviklet seg fra å være et hverdagsplagg til å bli et festplagg vi bruker ved store høytider, som barnedåp, bryllup, jubileer og 17. mai. Bunaden representerer det store mangfoldet som finnes i Norge, og det finnes et stort antall å velge blant.

Høy kvalitet, lave priser: Hemmeligheten bak våre rimelige bunadsølv og bunadsbelter

Vi er stolte av å tilby høykvalitets bunadsølv og bunadsbelter til konkurransedyktige priser. Vi forstår at våre kunder kan lure på hvordan vi klarer å opprettholde en slik balanse mellom kvalitet og pris, og vi ønsker å forklare hvordan dette er mulig.

Som en av de få produsentene som er det første leddet i produksjonen, har vi ingen mellomledd i vår forsyningskjede. Dette betyr at vi har full kontroll over hvert trinn i produksjonsprosessen, fra design og utvalg av materialer, til produksjon og sluttmontering. Vi kan derfor garantere at våre produkter er av høyeste kvalitet.

Ved å eliminere mellomleddene, kutter vi også ut ekstra kostnader som ofte følger med en lengre forsyningskjede. Dette gir oss muligheten til å tilby våre bunadsølv og bunadsbelter til konkurransedyktige priser uten å ofre kvaliteten på produktene.

Vår misjon er å gjøre det mulig for så mange som mulig å bære og nyte våre vakre bunadsølv og bunadsbelter, og vi er overbevist om at det å tilby høykvalitets produkter til rimelige priser er en viktig del av dette. Vi er stolte av vårt håndverk og vårt engasjement for tradisjon, og vi ser frem til å fortsette å levere tradisjonelle og vakre produkter til våre kunder.

Takk for at du velger Edens Eple som din leverandør av bunadsølv og bunadsbelter. Vi håper dette gir deg en bedre forståelse av hvordan vi kan tilby høy kvalitet til lave priser, og vi ser frem til å være en del av dine spesielle anledninger og feiringer.

Produksjonsmetode bygget på tradisjoner

Vi har brukt mer enn 10 år på å utvikle produksjonsmetodene våre. Dette har resultert i en metode som skiller seg ut på markedet. Vi bruker nemlig kun de aller beste typer av garn, ull og andre materialer som inngår i en bunad. Vi respekterer de norske tradisjonene ved å bruke materialer av høy kvalitet og ved å utføre et håndverk i like høy kvalitet.

Alle delene av bunadene vi selger er laget for hånd. Selve broderingen er minst dobbel så tett som hva du ellers får. Arbeidet blir utført i Asia, men bunaden blir skreddersydd til deg her hjemme i Norge. Resultatet er en bunad som du og familien din vil ha glede av i flere generasjoner.

Bestill trygt din bunad hos oss

Å kjøpe bunad er en stor beslutning enten dette er en konfirmasjonsgave eller en gave til deg selv som voksen. Vi ønsker at du skal få et produkt du kan glede deg over i mange år, og som kan gå i arv til generasjonene som kommer etter deg.

Du velge om du vil ta målene dine selv, eller ta turen innom vår skredder for å ta målene der. Dersom du velger å gjøre det selv, kan du følge vår enkle veiledning. Da vet du at resultatet blir riktig.