Edens Eple holder til i Oslo. Vi selger komplette bunader fra hele landet. Det vil si at du hos oss blant annet finner bunad fra både Nordland, Oslo, Oppland og Romerike. Vi har også et stort utvalg av eksklusive festdrakter. Sortimentet vårt inneholder også sølvbelter, cape, skjorter og annet tilbehør til bunaden din.

Bunad er en viktig del av den norske identiteten. Den har utviklet seg fra å være et hverdagsplagg til å bli et festplagg vi bruker ved store høytider, som barnedåp, bryllup, jubileer og 17. mai. Bunaden representerer det store mangfoldet som finnes i Norge, og det finnes et stort antall å velge blant.

Produksjonsmetode bygget på tradisjoner

Vi har brukt mer enn 10 år på å utvikle produksjonsmetodene våre. Dette har resultert i en metode som skiller seg ut på markedet. Vi bruker nemlig kun de aller beste typer av garn, ull og andre materialer som inngår i en bunad. Vi respekterer de norske tradisjonene ved å bruke materialer av høy kvalitet og ved å utføre et håndverk i like høy kvalitet.

Alle delene av bunadene vi selger er laget for hånd. Selve broderingen er minst dobbel så tett som hva du ellers får. Arbeidet blir utført i Asia, men bunaden blir skreddersydd til deg her hjemme i Norge. Resultatet er en bunad som du og familien din vil ha glede av i flere generasjoner.

Bestill trygt din bunad hos oss

Å kjøpe bunad er en stor beslutning enten dette er en konfirmasjonsgave eller en gave til deg selv som voksen. Vi ønsker at du skal få et produkt du kan glede deg over i mange år, og som kan gå i arv til generasjonene som kommer etter deg.

Du velge om du vil ta målene dine selv, eller ta turen innom vår skredder for å ta målene der. Dersom du velger å gjøre det selv, kan du følge vår enkle veiledning. Da vet du at resultatet blir riktig.